Sædepuder fra Castelli og Sportful

Puder til cykelbukser fra Castelli

Progetto X2 Air

Progetto X2 Air puden er designet i to lag og det ene af disse lag er et hudplejende lag, som er ventilerende og sørger for at holde dig kølig under dine cykelture. Cykelbukser til kvinder kan være udstyret med Progetto X2 Air donna puden, som er designet efter den kvindelige anatomi.

 1. Hudplejende lag
  Laget er konstrueret med 4 vejs stræk microdenier tekstil, som både er sømløst og bakteriereducerende. Laget er skabt til at forme sig efter brugerens krop og saddel uden at lave irriterende folder. Luft kommer direkte ind i overfladen for at øge åndbarheden.

 2. Sømløst og støddæmpende lag
  Skummet variere i tykkelse alt efter hvor du har mest brug for det til at øge komforten.

 3. Tæt og komfortabel pude
  Puden har ekstra tykke og perforerede lag, der hvor din krop er mest sensitiv

Kiss Air 2

Den nye Kiss Air 2 pude har fået forbedret designet både i forhold til formen og tætheden på puden. Dine cykelture bliver mere komfortable end nogensinde med det bløde stof. Kiss Air 2 Donna er designet til kvinder og giver kvindelige cykelryttere et ekstra niveau af komfort.

 1. Sømløst hudplejende lag
  Komforten på dine lange cykelture er sikret med det blødeste stof tættest på huden. Puden er sømløs og reducere derfor gnidninger og irritationer, mens den stadigvæk har en vis mængde stræk.

 2. Variabel tæthed
  Den varierende tæthed giver dig den bedste støddæmpning alle steder. Puden er tykkest i midten, hvor du har mest brug for det og bliver tyndere i kanterne for at give dig maksimal bevægelsesfrihed.

 3. Anatomisk formet
  Puden er formet efter den menneskelige anatomi og sørger for at dine pedaltråd er gnidningsfrie og mere komfortable end nogensinde

Kiss Tri

Kiss Tri er sædepuden specialdesignet til enkeltstartscykler. Den varmende tæthed gør at du ikke mærker puden under løb og svømning, hvis du er triatlet.

 1. Sømløst hudplejende lag
  Du er sikret maksimal komfort og fit med det super bløde stof i børstet microfiber. Puden konstrueret sømløst, så du undgår gnidninger og irritation, samtidig med at puden er meget fleksibel. Materialet er bakteriereducerende, så du undgår sædesår og infektioner.

 2. Varierende tæthed på skummet
  Med den minimale størrelse er Kiss Tri idéel til triatlet, eftersom den ikke er i vejen under løb og svømning. Det hurtigt tørrende skum er endnu en fordel når du skal fra vandet op på cyklen.

Puder til cykelbukser fra Sportful

Alle Sportful puder, bortset fra DMS-modellen fås i en herre og en kvinder variant. På de enkelte produkter vil kvinde varianter være angivet med et ‘W’ for women.

Total Comfort

Det her bliver dit første valg, når du begynder at bruge længere og længere tid i sadlen eller bare vil have den ultimative komfort. Pudens tykkelse er variabel med helt op til 18 mm, de rigtige steder. Puden er designet med målet om at øge din komfort, holde sig tør og nedbringe gnidninger mod din hud. Normalt tror man at komfort og bevægelsesfrihed er hinandens modsætninger, det er kun indtil du har prøvet Total Comfort puden fra Sportful. Puden fås også i Total Comfort W, som er designet til kvinder, der er endnu tykkere.

Total Comfort Pro

Sportfuls pude designet til løb. Puden har alle de komfortable elementer fra Total Comfort, men justeret til løbssituationer. Puden er en smule tyndere med 15 mm de tykkeste steder. Puden er perforeret, så du har maksimal åndbarhed, puden tørrer hurtigere og du har fuld bevægelsesfrihed. Puden til performance, perfekt til lange intense træningsture. Puden fås også i Total Comfort Pro W, der er designet til kvinder.

Bodyfit Pro

For rigtig mange cykelrytter er dette den bedste pude til dine cykelbukser eller cykelshorts. Denne pude var Sportfuls mest brugte pude i mange år. Puden er stadigvæk en pude til dig, der vil have et anatomisk design, mikro-perforeringer i skummet, som også har en variabel tykkelse, samtidig med at den er sømløs. Fås også i Bodyfit Pro W til kvinder.

Comfort Pro

Puden har både variabel tykkelse, så du har maksimal komfort de rigtige steder, samtidig med at din bevægelsesfrihed ikke bliver begrænset. Puden har en blød microoverflade, som har fået en antibakteriel overflade behandling. En simpel og praktisk pude til dine cykelshorts eller cykelbukser. Puden vil føles overraskende god på dine cykelture.

DMS

En helt ny pude, der er specialdesignet til at køre på grus og andre ujævne terræner. Det er den varierende tykkelse, der virkelig gør den helt store forskel i denne pude. Puden tørrer hurtigt takket være skummet. Puden er lettere og kortere end Sportfuls andre puder, da den er udviklet til Gravel og grus.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *